Sustin blogurile de fashion romanesti 100%

10 Jan

blog-love2Una din rezolutiile mele pentru anul 2013 a fost sa acord mai multa atentie blogului. Si atunci am luat-o ca la carte si am citit acest articol al Danei Rogoz in care ea explica pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a-ti construi un blog de fashion.

Analizand putin Beauty Republic, nu era foarte greu sa imi dau seama ce lipseste, si anume: socializarea, interactiunea cu comunitatea bloggerilor de fashion. Mda, cine ar fi crezut asta in epoca Facebook!:)

Care ar fi solutia in cazul asta? Pai simplu: cum mie imi plac abordarile originale, in loc sa dau eu atatea si atatea google-uri, ce-ar fi ca voi sa-mi lasati un comentariu aici si un link.  Dupa cum vedeti, bate vantul prin blogroll-ul meu! Promit ca va citesc si daca imi place si se potriveste cu ce vreau eu sa fac aici, va adaug in lista mea.

Pentru ca scriu in limba romana si imi place sa citesc autori scriind in limba lor materna, am zis ca ar fi bine sa promovez bloguri romanesti 100% care sa-mi placa si mie dar si voua, cititorilor mei. In cautarile mele am descoperit bloguri romanesti scrise in engleza si sincer nu le vad rostul. In afara sunt deja extrem de multe site-uri, iar eu cred ca mai mare nevoie avem noi, publicul roman de lecturi noi, inspirationale.

4 Responses to “Sustin blogurile de fashion romanesti 100%”

  1. Adeline 12 January 2013 at 5:50 pm #

    Uite blogul meu e un exemplu. L-am pornit in februarie dar a stat pe tusa pana la sfarsitul lui noiembrie cand am inceput sa postez. De atunci si pana astazi parca a explodat. Daca te uiti la statistici o sa observi. Likuri, comentarii si followers. …. restul nu mai are rost sa explic: ce? de ce? si cum? nici macar nu am luat in consideratie cum se face un blog sau cum se face blogging. Cand ai dragoste si entuziasm totul vine de la sine

    • Lavy 13 January 2013 at 11:08 am #

      da, asa e, in momentul in care faci ceva care iti place foarte mult se vede! felicitari pentru bijuterii,blog si spor la vanzari!

  2. The Fierce Banana 1 October 2013 at 6:26 pm #

    Buna! Iti prezint:
    http://thefiercebanana.wordpress.com/
    Continut 100 % romanesc!
    E tinerel, are doar doua saptamani, dar promit sa il fac mare si frumos!

    Ce parere ai?

    mersi si seara frumoasa!

  3. Silvia Puscasu 21 December 2014 at 12:27 pm #

    Un blog frumos si pe care se scrie constant este si http://www.modaacum.ro/blog/.
    Sarbatori fericite!!

Leave a comment