Red Hot Chili Peppers la Bucuresti

1 Sep

Nu credeam nici in cele mai minunate vise ale mele ca o sa ajung sa ii vad pe favoritii de la Red Hot pe o arena superba la Bucuresti, live in toata splendoarea! Pentru cei care nu au fost, pacat, dar sa incerc sa va descriu in cateva cuvinte cum a fost.

Deci, am aterizat pe la stadion in jurul orei 20:00, s-a intrat fara mari probleme, am ajuns la locurile noastre, sus sus de tot la peluza 2, inelul 2. Acolo evident, mai erau niste oameni cu fix aceleasi bilete, cu fix aceleasi locuri…clasic. Trebuie sa mentionez ca le cumparasem din decembrie anul trecut:) Dar na, orice rau e spre bine, am rezolvat cu cineva din staff si ne-a mutat la tribuna a 2-a. YEY! Nu spun cat de tare se vedea de acolo…

Concertul a inceput la 21:00 ( punctuali baietii de 50 de ani:)) cu o piesa Monarchy of Roses de pe ultimul lor album. Au urmat hiturile Can’t Stop, Under the Bridge, By the way, Californication, Dani California, Scar Tissue, Higher Ground, I Like Dirt, Rain Dance Magie. Cred ca au mai fost si alte melodii de pe I’m with you si probabil inca vreo 2 pe care nu mi le mai amintesc de pe vechile albume. Apoi evident au mai fost reprize de solouri de chitara, tobe etc. Cert e ca spectacolul a fost total, toata lumea canta la Under the Bridge de nu-ti venea sa crezi, iar stadionul are o acustica foarte misto, prin urmare mi se cam zburlise parul 🙂

Eu tot mai asteptam si alte si alte hituri, cand colo, astia cica gata dupa vreo ora si un sfert ca ei au terminat. Ei, cum naiba? Ne-am zis tot stadionul si atunci au inceput urale, aplauze bisuri vreo 5 minute in continuu. Nu stiu daca mai puteau astia sa cante ceva la cat efort depusesera sa sara sincron in timp ce cantau, sa mearga in maini, sa urle pe acolo:) Pana la urma ne-au zis ca suntem “too loud” si au mai venit sa mai cante vreo 3 melodii, incheind cu Give it away.

Pot sa va spun doar ca as fi vrut sa nu se termine niciodata acel concert si cred cu tarie ca puteau sa mai cante inca 4 ore numai hituri si toata lume i-ar fi aclamat la scena deschisa.

Dar asta e, putin da bun, sper sa mai apuc sa-i mai vad vreodata ca merita. Per total a fost o experienta, la care pe langa faptul ca am dansat, am cantat, am aplaudat, am sarit, amsi itat de toate grijile! Dap, RHCP pot face asta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: