Russalka – am gasit paradisul in..Bulgaria!

22 Aug

Noroc cu astia de platesc PRO TV-ul sa ne mai arate niste locuri extraordinare si accesibile, incredibil de accesibile. Uite asa dupa ce ne-am uitat la stiri, ne-am rezervat si noi 3 nopti la Russalka Holiday Village de langa Kavarna, distanta de la granita cu Romania: 50 km.

Am dat 90 de euro, si cica am stat la 3 stele, sa zicem 1 stea jumate cu indulgenta. Am ales fara mese, din motive de buget si din motivul renumitului Dalboka, dar despre asta va povestesc separat, promit! Sa revin la acest resort care la vremea lui, comunist sau nu,sincer nu stiu, probabil ca arata demential. Ideile dupa care a fost facut, locatia extraordinara, toate materialele naturale imbinate perfect in natura, mi s-au parut superbe de-a dreptul. Multe vilute insa erau nefolosite, nerenovate, iar unele precum cea in care am stat noi, era in ultimul hal. Singurele dragute cat de cat erau cele de 4 stele, pe care le-am si pozat:)

Ca si facilitati, nu lipseau piscina, jacuzzi, sala de fitness, terenui de tenis, volei, mese de ping pong, centru de canoe, snorkeling, bar si un magazin cu chestii cosmetice si deplaja, bla bla.

Ce m-a frapat pe mine a fost insa faptul ca nu era nimeni la piscina, niciodata:)) Asta ca sa intelegeti cat de minunata era plaja… Inchipuiti-va un golfulet cu nisip fin, intrare lina in mare, apa semi-transparenta, curata, prin care areau aruncate la intamplare niste stanci asa…doar de decor. Inchipuiti-va sa fie liniste pe plaja, intr-o zi am si numarat oamenii..eram cu totii 50. Partea mai marfa era ca puteai face plaja pe diverse terase amenajate cu nisip si umbrelute de unde aveai si o priveliste de ansamblu asupra golfului.

Ah, am uitat sa mentionez ca pe o stanca nu foarte departe aveam alaturi cormorani care se relaxau si ei la soare, pe o insulita langa diving center era locul favorit al pescarusilor, si ca intr-o dimineata am facut baie cu 2 delfini jucausi….

P.S. sunt multe bloguri si site-uri unde se dau info mai precise despre cum sa ajungi, si alte detalii. Daca totusi aveti vreo intrebare, va raspund cu drag, insa am considerat ca e mai interesant sa prezint locul intr-o maniera mai subiectivo-romantico-literara:)))

Advertisements

One Response to “Russalka – am gasit paradisul in..Bulgaria!”

  1. Hadrian 23 August 2012 at 2:08 pm #

    Am fost si eu acolo si este superb!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: