Cercei de tinichea

12 Aug

Cred ca la un moment dat facusem o obsesie pentru cercei. Frate deci imi cumparam si imi cumparam, sau nu stai! Aveam doar o pereche si sa-mi fi luat vreo 3! Da, era deja f mult:) Pana la urma s-au acumulat mai mult de 20 probabil…dar eu mai si scap de ei in diverse moduri (fiind de tinichea)…ii arunc sau ii dau.

In ultima vreme insa m-am trezit ca utilizez aceleasi perechi, simple mici, cu pietricele, de diverse culori ce-i drept. E putin frustrant avand in vedere faptul ca aveam atat de multi si ca pe piata sunt atatea modele… Asa ca m-a apucat curatenia si am tot divizat si impartit pana mi-au ramasa cativa (din poza). Acum ca am facut loc, visez la diamante..sau macar Swarovski? Nu! astia sunt depasiti! Mai degraba bijuuri din otel inoxidabil….sau parca vad ca tot plastice si tinichele…sau pene???

Voi cam cate perechi aveti? Credeti ca e vreo limita? Ca exista un standard ca la haine? Camasa alba, jeansii etc? eu zic ca nu, dar na…poate unele sunt mai conservatoare.

Ah si despre calitate..intr-un timp eram fan Meli Melo, fiind cam singura locatie de gen, apoi Accesorize dar aici foarte scumpi si se innegreau repede. Six mi se par iar cam varza, in sensul calitativ, dar oricand intru acolo parca as mai cumpara cate ceva..Sa zic Parfois ca e interesant si probabil Promod?! Dar gasiti cam peste tot! Important e, avand in vedere faptul ca sunt niste produse de duzina, sa nu cheltuiti foarte mult pe ele.

P.S. In afara de cei fotografiati, sa zic ca mai am vreo 5 sortimente MAXIM!

Advertisements

One Response to “Cercei de tinichea”

  1. deac laura 18 August 2012 at 7:03 pm #

    ai dreptate; eu nici nu le maipot tine socoteala cam de multa vreme, dar imi plac cei deosebiti, cu modele (animale, fructe, etc), luati de oriunde si nu neaparat scumpi, dar si din magazinele enumerate de tine + Terranova+Juliana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: