Cheltuieli renovare

18 Jul

Cat te costa sa renovezi un apartament de 2 camere intr-un bloc vechi? Ei bine asa la stadiul de mobila de bucatarie si baie incluse, in jur de 26000 de lei. Dar veti vedea pe desfasurator ca am investit in cele mai ieftine chestii cu putinta. Deci, sa reformulez! Daca vreti sa renovati ca lumea si eventual sa va luati si niste mobila, e musai un minim de 10000 de euro.

Ca sa nu o mai lungesc, iata unde sunt banii “dumneavoastra”

P.S. imi da cu minus putin la total..ei bine, nu e chiar asa…au mai fost mici cheltuiei de vreo 800 de lei la sfarsit pe care nimeni nu a mai avut puterea sa le contorizeze..mai ales ca nu am mai avut timp nici macat sa mai deschidem computerul.

Daca aveti intrebari, sau vreti mai multe detalii, cu mare drag va raspund pentru ca sincer este fff greu sa treci printr-o cumparare-renovare-mutare. Pot spune ca am invatat multe lucruri din aceasta experienta, dar ce mi-a ramas pe creier e sa incerci sa nu faci compromisuri, sa iei mai bine intr-un bloc nou daca ai posibilitatea, daca nu, sa stabilesti fiecare detaliu cu muncitorii, sa fii mereu prezent pe parcursul lucrarilor, sa nu le dai bani inainte..si lista poate continua la nesfarsit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: