Cum a fost la Cirque du Soleil

12 Feb

Am auzit de trupa canadiana Cirque du Soleil prin 2005 cand dadeau show-uri foarte apreciate in Las Vegas. De atunci se pare ca s-au mai extins..Momentan au 22 de spectacole tematice in cele mai renumite hoteluri din Las Vegas (Bellagio, MGM, Treasure Island Venetian, etc), la Disney World, Kodak Theatre, in toata Europa, Australia, Asia, America de Sud. Adica sa fim seriosi, daca au ajuns ei si in Romania…chiar sunt peste tot:)  Si Chris Angel se pare ca face parte tot din trupa lor, cu show separat cei drept, la Hotel Luxor.

La noi au venit cu spectacolul Saltimbanco, cel mai vechi al lor si dupa denumire aveam dubii daca o sa ma incante sau nu.  Adevarul e ca a fost ceva unic, spectaculos si foarte dificil si de privit. Efectiv ma rugam sa le iasa, si sa nu-si rupa ceva:))  Am vazut multe acrobatii pe stalpi, pe corzi elastice, jonglerii, acrobatii cu 2-3 oameni stand in gat, in cap, in maini.  Au avut jonglerii si mimi, formatie care canta live..cred… M-au impresionat  “boleadores” un cuplu care batea la tobe si ulterior invartea niste chestii elastice  repede in aer, cu muzica, dans, dar si acrobatii care sareau dintr-un leagan in miscare.

Se merita cu siguranta sa vezi Cirque du Soleil, adica daca tot vrei sa te duci la circ, macar sa-l vezi pe cel mai bun din lume.  Totusi eu am fost si dezamagita pentru ca au fost si cateva ratari, iar o chestie nu le-a iesit deloc din 3 incercari:( Cum spuneam, daca e cel mai bun din lume, n-ar trebui sa iasa totul perfect?

Mai jos va puteti delecta cu un scurt rezumat al spectacolului care surprinde mai toate numerele, chiar mai multe decat am vazut si noi:))

click aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: