Vocea RO – comentata

27 Dec

Pentru ca a fost singura emisiune TV la care m-am uitat (ce-i drept cu putin plictis pana la capat, dar m-am uitat), acum ca s-a terminat, vroiam sa scriu cateva cuvinte si pe blog. In primul rand a fost un show f bine realizat, cu oameni talentati ca niciodata. Cat despre echipe si antrenori, rezultatele mi s-au parut cat se poate de evidente si corecte avand in vedere parcursul din cele 4 luni sau cat au fost.

Iata ca desi la inceput toata lumea alegea numai Moga si Horia Brenciu, si noi ne gandeam oare de ce i-au pus pe Loredana si pe Smiley ca antrenori, echipele cele mai tari au fost tocmai ale acestora din urma. Desi toata lumea se schimonosea la alegerea Canaf, nu sunt putini care au declarat ca vor sa il vada la propria nunta cantand:)

Apoi reprezentatiile cele mai tari le-a dat echipa Smiley, spectacol total cu muzica buna, coregrafie, poveste.. tot. Poate ca intr-adevar cele mai bune voci au fost Cristian si Iuliana insa ei doar au cantat, in timp ce astia mai batrani, Dragos si Stefan au reusit sa si emotioneze oameni. Eu am urmarit intotdeauna reactia publicului din platou si logic asa a votat si publicul de acasa. Cat despre Cristian, cred ca si aroganta lui Moga i-a cam daunat in ultima seara:) Oamenii au apreciat mai mult un zambet, un cantec cantat imperfect dar cu sentiment decat perfectiunea unei voci de opera.

Pana la urma s-au certat Brenciu cu Moga si au castiagt Smiley cu Loredana. Felicitari castigatorilor, zic castigatori pt ca si Dragos merita sa castige, si asa mi-a parut mie ca au fost 2 castigatori in fapt.

Sunt curioasa ce vor face ei dupa vocea RO, daca vom mai auzi de ei, ca nu-i vad sa cante muzica din asta housareala comerciala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: