Un mall numit dorinta: Dragonul Rosu :)

30 Nov

Fratilor, pana si chinezii s-au civilizat si ori le-au luat-o inainte autoritatilor, ori autoritatile au zis ca inchid de tot zona Europa tocmai dupa ce se deschide noul mall DragonulRosu. E o coincidenta destul de mare, nu? Cert e ca de acum incolo, oamenii de rand care nu vor sa umble alandala prin zona Europa si cele o mie de Dragoane depozit cu marfa la bax vor avea ocazia sa se plimbe civilizat si sa cumpere la bucata aceleasi marfuri proaste:)

Nu mi-o luati in nume de rau, si eu as da o tura prin noul “magazin universal” mai ales pt decoratiuni interioare si de sarbatori, textile pt casa  care oricum sunt toate made in China indiferent de magazinul din care le iei.

Pe langa magazine, dragii nostri chinezi s-au gandit cum sa mai atraga lumea si prin deschiderea unui patinoar, restaurante, bowling, biliard, si chiar a unui Mega Image in complex. Ciudata asociere oricum…

Toate bune si frumoase dar eu vad si un aspect negativ legat de data aleasa. Din pacate maine deschiderea Dragonului va face concurenta paradei de Ziua Nationala a Romaniei si vom avea 2 live-uri: unul cu parada, altul cu Dragonul. Apoi pe dupa amiaza parca si vad headlines: “nebunie la deshiderea unui mall in Afumati””,  “romanii s-au imbulzit la coada la fasolea cu ciolan data de Vanghelie cu ocazia zilei de 1 Decembrie”.

Shopping placut pt toata lumea!Astept reply-uri sa-mi spuneti cum a fost!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: