Let’s do it!

24 Sep

Let’s do it…Glina! Asa se poate spune in cazul meu. Probabil ca stiti ca astazi pe la ora 8 dis de dimineata s-a desfasurat (inca se mai desfasoara cred) curatenia nationala.

Cu tam tam reclama, nebunie a pornit si aceasta campanie eco anuala la care am decis sa particip, cu entuziasm.Efectiv am ajuns pe la 8 jumate la adunare, la 9 si la locatie, adica pe camp intre localitatile Glina si Balaceanca:) Si ne-am apucat! iar in 2 ore am reusit sa strangem cam tot ce era pe marginea drumului (ca mai in camp era chiar o groapa de gunoi unde sunt convinsa ca oamenii celor 2 sate isi aruncau chestiile). Recunosc ca nu am stat pana la sfarsit din diverse motive:  1 pt ca obosisem, 2 pt ca terminasem sacii cu care venisem, 3 pt ca mi se parea destul de inutil si echipa cu care eram aproape termina zona pana la Glina, deci practic nu stiu ce am mai fi curatat. Eu una nu ma duceam sa bag in saci mormane de gunoi de la groapa de gunoi pt a fi transportate la alta groapa de gunoi.

Per total am umplut vreo 15 saci 2 persoane in aprox 2h, dar simt ca am facut ceva inutil din pacate, deoarece problema gunoiului este una de amploare mondiala. Chiar daca avem gunoiul strans in saci, unde il ducem?ce facem cu el? Reciclat nu se poate, ars polueaza, doar sa il exportam pe planeta rosie! E trist si o sa ajungem ca in WALL E cat de curand (vezi cazul Napoli).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: