Super trend – boutique hotel

9 Feb

Sunt pasionata de calatorii si locuri exotice sau mai putin exotice, si mereu cand rezerv un hotel ma gandesc doar sa fie curat, fara gandaci (ca pe la noi), sa aiba aer conditionat ( pe care nu trebuie sa il platesc pe zi si sa cer telecomanda de la receptie), sa fie intr-o locatie cat de cat accesibila aproape de mijloace de transport in comun/ centru/ plaja, depinde de scopul calatoriei. Si in rest, whatever! doar il folosim pt a dormi in el, nu reprezinta motivul vacantei, ei un amarat de hotel!

Mda, nu e  chiar asa, sunt convinsa cu cat mai mult cu cat vad ca exista oameni care isi petrec intreaga vacanta doar in spatiul hotelului. Cand ai o infinity pool, cum sa-i contrazici??? Sau propria ta bucatica de palat…propriul jacuzzi si piscina privata din. ..dormitor:) Ah da, si camera in care stai este unica, super confortabila si decorata ultimul racnet!!

Recent am descoperit pe tripadvisor topul celor mai tari 25 hoteluri din lume, si toate, sau aproape toate sunt boutique hotels super exclusive. Unele au preturi de 250 de euro pe noapte sau chiar mai putin, dar altele chiar costa o avere o singura noapte, adica undeva pe $1000!!! Faptul ca turistii prefera hotelurile de mici dimensiuni celor clasice cu mii de camere reconfirma trendul conform viitorul vacantelor este personalizare, adios turism de masa. Au noroc grecii si turcii ca romanii sunt sensibili rau la punga ca altfel, ia sa vezi ce fite am avea si noi 🙂  Trebuie sa recunoastem ca nu mai cautam sa mergem la gramada doar doar sa vedem si noi o tara straina, vrem si super oferte dar si “ceva special” macar acolo un loc unde nu dai nas in nas cu alte sute de conationali.

Si acum sa procedez si eu ca agentiile de turism: va propun destinatii: Capri, Maroc, Thailanda, Mexic, Jamaica, Bali, Toscana, Nigeria, hoteluri cu circuit inchis….cum, nu sunteti interesati? come on!

                 

Nu fac parte din categoria oamenilor care isi permit sa viziteze un astfel de hotel, dar cu siguranta intr-o buna zi…

P.S. Sunt socata ca cel mai tare hotel al lumii este in Praga:))) Si Dubai cam are un resort si atat. Slabut!

Advertisements

2 Responses to “Super trend – boutique hotel”

  1. hotel bucuresti 4 March 2011 at 7:55 pm #

    foarte tare

  2. cazare la hotel 14 October 2011 at 4:26 pm #

    Daca as avea o piscina privata in camera de hotel nici eu nu cred ca as parasi prea des camera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: