Ceva gratis la Il Makiage?

16 Dec

Mai credeti in ceva gratis este ca si cum v-as intreba daca mai credeti in Mos Craciun! si totusi…ne incapatanam sa credem..

M-au sunat astia de la Il Makiage in draci si i-am tot amanat pana cand cred ca le-am zis sa nu ma mai contacteze ca sunt prea ocupata si nu m-am mai dus la acea sedinta gratis d emake-up si sfaturi d emake-up de la profesinisti. Hmm si ma gandeam eu ca trebuie s afie ceva suspecto-ciudat daca insista ei in halul asta sa ma duc. Dom’le veniti va rugam frumos sa va dam ceva moca! mda

Dar destinul prin intermediul unei prietene care nu vroia s amearga singura la make up, m-a adus la celebra firma Il Makiage. Si experienta mea a fost similara cu cea descrisa in linkurile de mai jos. pe scurt: aflam cu stupoare ca de fapt suntem chemate pt ca asa isi vand ei produsele si nu este vreo oferta sau ceva doar acum o demonstratie. Make-up-ul propus de ei era unul de zi cica (am ma fost eu la L’oreal si tot asa ma abureau). Ne-au aburit putin ca rujul lor tine nu stiu cate ore dar ma daduse tipa cu el pe mana si l-am lasat putin apoi am dat cu degetul sa vad eu cum rezista si mi s-a imprastiat pe toata mana frumos:)) Apoi ca fondul lor de ten este ce mai bun din lume bla bla. Trecem la machiaj: m-a dat cu un fond de ten cu pudra prin el sau ceva de genul dupa ce imi spusese ca imi trebuie unul fluid hidratant. Apoi cu un fel de fard de obraji mai inchis, un movuliu la ochi, rimel si gloss.Fara sa exagerez in 3 min terminase. Cica sa ma uit in oglinda sa-i spun ce produs imi place. Ma uit eu, remarc ca arat ca dracu, in stanga se vedea blushul, in dreapta nu, fardul si rimelul si glossul nu ma avantajau cu nimic. Eu de obicei cand ma machiez devin vizibil  mai frumoasa ca doa asta e scopul, nu? Ei de data asta nu-mi placea neam! Si i-am zis c anu imi place nimic, In 3 secunde s-a evaporat specialista, au inceput alea sa-mi zica niste preturi, am plecat.

CONCLUZIE: nu va deranjati! produsele sunt fff scumpe oricum cu tot cu “reducerea” de 40%. Gen fond de ten 30 lei, blush 70 lei etc.

P.S. Ne-au tratat alea cu posteriorul insa se pare ca acestei companii i-a scapat din vedere un lucru: reclama negativa pe bloguri daca aia mouth to mouth nu conteaza pt ea. Astfel ca femeile mai peste 35 de ani erau tratate regeste, li se spunea ca sunt frumaose, cumparau saraele in draci. Mie mi-a zis ca am tenul perfect si ca nu am cearcane..visez eu! si ca nu-mi trebuie decat un fond de ten asa light:))) Ha ha si aveam si cosuri si ditamai cearcanele! Apoi la sfarsit stupoare: (ca eu tot insistam cu anticearcanul) nu avem anticearcan momentan!Ah pe bune, de aia nu el vedeai pe ale mele????

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: