Shopping list: primavara

9 Apr

Dupa ce am devenit din ce in ce mai nemultumita de garderoba mea, am decis sa iau masuri. Am prea multe boarfe de calitate indielnica, marimi nepotrivite, si mai ales in culori care nu ma prind. Incercand sa respect diferite formule de succes, trenduri, bla bla, am realizat ca mi-am pierdut STILUL, iar felul in care arat nu mai exprima demult personalitatea mea.

SOS am pornit rapid prin google (in English) vrand sa aflu cate haine trebuie sa contina o garderoba completa si am gasit ceva raspunsuri…chiar articole serioase de universitate cu bibliografie alea alea. Rapid am facut curat in dulap dupa regulile dintr-un alt post mai vechi apoi am deschis excelul si nimeni nu m-a mai oprit:) Am facut si placinta aia:)) analiza de lifestyle, analiza culorilor si a siluetei. Mda, nici prea multe calcule nu va recomand totusi!

Concluziile mele au fost:

– prea mult negru si mov

– lipsa culorilor care intr-adevar ma pun in valoare

– haine prea largi

– incaltaminte boring

– dintre lucrurile aruncate, cele mai multe erau achizitionate in ultimii 2 ani, desi altele de o varsta inaintata gen 6 ani, au ramas pe pozitii

– se simte nevoia de haine de calitate vorba zicalei “putin dar bun”

– un conglomerat de toale nu ajuta la nimic (uiti de ele, se demodeaza repede, nu mai au loc in dulap)

– incaltamintea Zara really sucks. Imi pare rau sa o spun desi eram fan: din 5 perechi, am mai ramas cu una, sandale de acum 3 ani. In rest, dead and gone si nu pentru ca s-au stricat, ci pur si simplu ma dor picioarele, si clar nu de la pantofi buni!

Cu ce m-am ales dupa toate astea? Ei bine, am ajuns: lista de shopping de primavara. Da, e aprilie, dar ce, a fost frig pana acum:) Un fel de need- list mai jos…

UPS, dupa calculele mele ma costau cam 1000 lei. Asa de chestie m-am uitat si pe Polyvore la preturile lucrurilor selectionate..hmm numai un top costa 2680 lei!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: