CE MAI CONSUMAM?

25 Feb

clip_image001.jpgCE MAI BEM?
water.jpgCaderea libera a apei imbuteliate! Predictiile companiilor specializate releva un adevarat soc (pentru mine cel putin): restaurantele din Europa urmand exemplul celor americane nu mai servesc apa “la sticla” ci direct de la chiuveta free of charge. E mai simplu si mai ECOLOGIC spun ei!
Se pare ca aceasta va duce la crearea unui adevarat trend din renuntarea la apa minerala.
BRAVO lor! Totusi ma gandesc doar la apa noastra cea de toate clorurile…

CE MAI CONSUMAM?
Romania este inca o tara in care sunt tare daca am cu ce sa consum: Masina cat mai mare sa consume mai multa benzina, sa o spal cat mai des si cu cat mai multa apa, sa aiba portbagajul si mai mare pentru toate lucrurile pe care le cumpar de la hypermarket, pentru toate sticlele de suc/bere pe care le beau, sa incapa si toate pungile la mall cand ma duc…
Recent am aflat ca in strainatate se plateste pentru cantitatea de gunoi..cat mai multa, cat mai mare gaura in buget, mai ales cele nereciclabile. Tocmai de aceea au aparut rezervele:la sapun, la detergent de vase etc…noi nu ne-am dumirit care-i treaba si cu astea, drept urmare nu le cumpara nimeni fiind la acelasi pret cu produsul normal.
Dar sunt prea multe de spus..

america-luminata.jpgeurope_by_night.jpg

Nu am crezut vreodata ca exista persoane care se ingrijoreaza ca planeta este prea luminata si ca nu se mai pot vedea stelele..si eu care din avion injuram Romania ca era asa intunecata! Da, in curand va fi atractie turistica tara noastra pentru ca se pot vedea stelele..ce privilegiu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: